Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Pret Hectar Teren Agricol Teleorman

Pret Hectar Teren Agricol Teleorman

Valabil pentru toate judetele din sudul tari. Judetul teleorman,lisa,teren agricol,suprafata 100 ha,compact 100%,sol fertil,cultivat cu grau, deschidere 1km la drum asfaltat,curent electric,cadastru si intabulare,pret 5800euro/ha,tel.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Find the best offers for properties in teleorman. 7 terenuri agricole in teleorman from 50.000 €. Comentarii despre pret teren agricol.

Teren Agricol In Almalau Mitula Apartamente
vizitati articolul complet aici : https://apartamente.mitula.ro/apartamente/teren-agricol-almalau
Ofer spre vanzare teren agricol 9,5 ha sat bratcov com stejarul jud tteleorman. E la 130 km de bucuresti. Câmpul destinat e mailului nu trebuie să fie gol vă rugăm să introduceți o olx online services s r l.

Comentarii despre pret teren agricol.

Find the best offers for properties in teleorman. Ciocana in zona industriala spre vinzare 6 hectare linga linie de calea ferata. Vind teren agricol tarla de 15parcele teren arabil si 899m de vită de vie care rodeste teren propriu aflat în comuna bujoreni sat sector 2 bucuresti.

Un teren de 38 de hectare este scoas la vânzare la un preţ de 56.000 de euro. Explorează 8 anunțuri pentru pret hectar teren arabil la cele mai bune prețuri. Spre exemplu, în judeţul teleorman un hectar de teren poate fi cumpărat cu circa 1.500 de euro în cazul unui lot de până la zece hectare.

C78cj7yjkms62m
vizitati articolul complet aici : 5 days ago
Articol publicat in cadrul dezbaterii: Teren agricol, 25 ari, situat la traseu, ciocana 25000 €. Balotesti ilfov 50 hectare teren extravilan agricol, investitie sigura.

Toate anunturi teleorman » imobil vânzare » terenuri.

Vand 2,5 ha teren agricol in comuna gratia jud. Spre exemplu, în judeţul teleorman un hectar de teren poate fi cumpărat cu circa 1.500 de euro în cazul unui lot de până la zece hectare. Articol publicat in cadrul dezbaterii:

Piața terenurilor agricole din românia cu prețul per hectar în fiecare județ! Comentarii despre pret teren agricol. Explorează 8 anunțuri pentru pret hectar teren arabil la cele mai bune prețuri.

Teren Extravilan Terenuri In Teleorman Olx Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.olx.ro/imobiliare/terenuri/teleorman-judet/q-teren-extravilan/
Cei care nu sunt din ue trebuie sa obtina cetatenia romana. 7 terenuri agricole in teleorman from 50.000 €. Glx2165b066 de vanzare salveaza in favorite fa o oferta.

Cel mai scump este pământul din olanda și danemarca, unde pentru fiecare.

Pret hectar teren agricol romania. Ofer spre vanzare teren agricol 9,5 ha sat bratcov com stejarul jud tteleorman. E la 130 km de bucuresti.

Posting Komentar untuk "Pret Hectar Teren Agricol Teleorman"