Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

A Nins In Sahara

A Nins In Sahara

Imaginile extrem de spectaculoase au fost surprinse în algeria. Deși sahara este foarte uscată în prezent, oamenii de știință se așteaptă să devină o zonă verde în circa 15.000 de ani.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Imaginile extrem de spectaculoase au fost surprinse în algeria. Pare incredibil, dar a nins în unul dintre cele mai fiebinți locuri ale planetei: Ninsoarea a început să cadă în dimineaţa zilei de duminică, lângă oraşul algerian ain sefra, în nordul deşertului.

Sahara Sub Zăpadă A Nins In Nordul Africii Pentru Prima Dată Din 1979 Galerie Foto Cunoaste Lumea
vizitati articolul complet aici : http://www.cunoastelumea.ro/sahara-sub-zapada-a-nins-in-nordul-africii-pentru-prima-data-din-1979-galerie-foto/
A nins în deșertul sahara, pentru al treilea an consecutiv. Deși sahara este foarte uscată în prezent, oamenii de știință se așteaptă să devină o zonă verde în circa 15.000 de ani. Temperaturile din sahara pot scădea brusc peste noapte, dar zăpada este extrem de rară.

La ain sefra a nins ultima dată pe 18 februarie 1979.

A nins în deșertul sahara, pentru al treilea an consecutiv. A nins tot în ain sefra, iar neaua a dispărut abia a doua zi. Deșertul are o suprafață de aproximativ 9.200.000 de kilometri pătrați, este de dimensiunea acest deșert uscat se întinde de la țărmul oceanului atlantic până la marea roșie, alcătuind forma unui trapez.

Cele mai importante stiri › lifestyle › magazin irina constantin | 22 dec 2016 / 07:19. În ultimele sute de mii de ani, zona a suferit schimbări dramatice de temperatură și umezeală. Ninsoarea a început să cadă în dimineaţa zilei de duminică, lângă oraşul algerian ain sefra, în nordul deşertului.

A Nins In Sahara Pentru Prima Dată Din 1979 Foto
vizitati articolul complet aici : http://miscareaderezistenta.ro/externe/a-nins-in-sahara-pentru-prima-data-din-1979-foto-37753.html
Ninsoara a putut fi vazuta de la poalele muntilor atlas. În 1979, o furtună de zăpadă a paralizat traficul, iar în 2017. Deșertul sahara a fost lovit de un val de frig, care a adus temperaturi sub zero grade și ninsoare.

A nins marţi în deşertul sahara, pentru prima dată din februarie 1979 încoace, iar zăpada a rezistat o zi întreagă.

De această dată, zăpada a rezistat o zi în oraşul aflat la 1.000 de metri deasupra. Orașul ain sefra se află la o altitudine de 1.000 de metrii deasupra nivelului mării și este înconjurat de munții atlas. Deșertul sahara ocupa majoritatea nordului africii.

Sahara ocupă mari porțiuni din. Orașul ain sefra se află la o altitudine de 1.000 de metrii deasupra nivelului mării și este înconjurat de munții atlas. A nins în deșertul sahara, pentru al treilea an consecutiv.

A Nins In Deșertul Sahara Pentru Prima Dată In 37 De Ani
vizitati articolul complet aici : https://playtech.ro/2016/nins-desertul-sahara-pentru-prima-data-37-de-ani/
Până atunci însă, deșertul sahara nu văzuse zăpada din 1979. Fotograful karin bouchetata a surprins imaginile impresionante cu zapada ın deşertul sahara, spunand ca toata lumea a fost surprinsa sav ada ninsoarea ın deşert. Pentru a patra oara in 37 de ani in desertul sahara a nins, arata euronews.

Temperaturile din renumitul deşert pot scădea brusc peste noapte, iar zăpadă în zona este extrem de rară.

Până atunci însă, deșertul sahara nu văzuse zăpada din 1979. A nins ın deşertul sahara pentru prima data ın 37 de ani. Terra se confruntă cu o vreme care este complet dată peste cap care a adus temperaturi extreme.

Posting Komentar untuk "A Nins In Sahara"