Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Se Circula Pe Transfagarasan

Se Circula Pe Transfagarasan. Circulaţia rutieră pe transfăgărăşan este deschisă de astazi, pentru toate categoriile de autovehicule de transport persoane. Îi avertizăm pe șoferii care vor urca pe transfăgărășan în următoarele zile să fie pregătiți pentru condiții de iarnă. Daca ati planificat o excursie pe transalpina sau pe transfagarasan in ultimele zile din august, trebuie sa stiti ca pe anumite portiuni e posibil sa fiti nevoiti sa opriti si sa asteptati. Tronsonul vizat este cel de la km 104+000 (piscu negru). Construită în secolul xiv pe ruinele unei vechi cetăți dacice, cetatea rupea îți trezește și astăzi.

Drumul se va închide circulației începând de marți, 20 octombrie pe porțiunea cuprinsă între bâlea cascadă (sb) și piscul negru (ag). au declarat reprezentanții direcției regionale de. Compania națională de administrare a infrastructurii rutiere a anunțat că circulația pe transfăgărășan va fi deschisă începând din 1 iulie, de la ora 8.00. Daca ati planificat o excursie pe transalpina sau pe transfagarasan in ultimele zile din august, trebuie sa stiti ca pe anumite portiuni e posibil sa fiti nevoiti sa opriti si sa asteptati. Tronsonul vizat este cel de la km 104+000 (piscu negru). Sectoarele de munte de pe transfăgărăşan şi transalpina se închid circulaţiei începând de marţi, 20 octombrie, anunţă compania naţională de administrare a infrastructurii rutiere.

Foto Trafic Intens Pe Valea Prahovei Intre Ploiesti Si Brasov Ce Rute Alternative Recomandă Poliţistii
Foto Trafic Intens Pe Valea Prahovei Intre Ploiesti Si Brasov Ce Rute Alternative Recomandă Poliţistii Source from : https://www.mediafax.ro/social/foto-trafic-intens-pe-valea-prahovei-intre-ploiesti-si-brasov-ce-rute-alternative-recomanda-politistii-se-circula-bara-la-bara-pe-transfagarasan-si-pe-dn-1-intre-predeal-si-sinaia-16699648
Oficialii companiei de drumuri atrag atentia ca pe acest sector de drum se circula respecand limitarile de viteza impuse in zonele in care exista riscul. După mai multe amânări, pricinuite de ploile şi furtunile care au afectat inclusiv nordul judeţului argeş, circulaţia rutieră a fost redeschisă, ieri, şi pe sectorul de înaltă altitudine a transfăgărăşanului, cuprins între piscul negru (argeş). Pe sectorul de drum cuprins între kilometrul 104 şi kilometrul 130, circulatia este interzisă de la ora 21:00 până la ora 7:00 dimineaţa. Se circulă din nou pe transfăgărășan. Daca ati planificat o excursie pe transalpina sau pe transfagarasan in ultimele zile din august, trebuie sa stiti ca pe anumite portiuni e posibil sa fiti nevoiti sa opriti si sa asteptati.

Reprezentanţii companiei naţionale de administrare a infrastructurii ruiere au anunţat că pe acest sector este interzisă circulaţia pe timpul nopţii, între orele 21:00 şi 07:00, din cauza vizibilităţii reduse (ceaţă).

Imagini furnizate de serviciul public salvamont arges. Totusi, exista anumite interdictii de care ar trebui sa stiti. Pagesbusinessesmedia/news companyradio stationromânia actualităţivideosasa se circula astazi pe transfagarasan. Cetatea rupea este una dintre cele mai vechi asezari din romania. Va invitam sa cititi mai departe pentru a afla ce aveti voie si ce nu aveti voi sa faceti.

„epopeea transfăgărășanului de romulus lal, edit. Totusi, exista anumite interdictii de care ar trebui sa stiti. Imagini furnizate de serviciul public salvamont arges. ^ pe transfăgărășan se circulă în condiții de iarnă, 10 octombrie 2010, evenimentul zilei, accesat la 30 iunie 2012. Tronsonul vizat este cel de la km 104+000 (piscu negru).

Vin Ninsorile La Munte Cand Se Inchid Transalpina Si Transfăgărăsan Dcnews
Vin Ninsorile La Munte Cand Se Inchid Transalpina Si Transfăgărăsan Dcnews Source from : https://www.dcnews.ro/vin-ninsorile-la-munte-cand-se-inchid-transalpina-si-transfagarasan_703640.html
Directia recomandata pentru strabaterea din cauza conditiilor meteorologice, transfagarasan este inchis circulatiei rutiere, incepand cu data de 20 octombrie 2020 pe portiunea cuprinsa intre balea. Construită în secolul xiv pe ruinele unei vechi cetăți dacice, cetatea rupea îți trezește și astăzi. Circulaţia rutieră se desfăşoară în condiţii de iarnă pe transfăgărăşan, între bâlea cascadă şi bâlea lac. In urma cu aproximativ patru ore si jumatate, la 12:30, centrul infotrafic din inspectoratul general al politiei romane a emis o avertizare conform careia pe transfagarasan. Circulaţia rutieră pe transfăgărăşan este deschisă de astazi, pentru toate categoriile de autovehicule de transport persoane.

Îi avertizăm pe șoferii care vor urca pe transfăgărășan în următoarele zile să fie pregătiți pentru condiții de iarnă.

Construită în secolul xiv pe ruinele unei vechi cetăți dacice, cetatea rupea îți trezește și astăzi. Tronsonul vizat este cel de la km 104+000 (piscu negru). Îi avertizăm pe șoferii care vor urca pe transfăgărășan în următoarele zile să fie pregătiți pentru condiții de iarnă. Transfagarasanul a fost redeschis circulatiei rutiere, ieri, odata cu deschiderea portilor tunelului de la cota 2.000, care face legatura intre judetele arges si sibiu, a anuntat agentia nationala de presa rompres. Compania naţională de drumuri face apel la conducătorii auto să circule prudent , mai ales că instabilitatea atmosferică poate duce la apariţia de fenomene meteorologice.

Circulatia de pe transfagarasan se desfasoara astazi in conditii de iarna, pe carosabil existand un strat subtire de zapada! August 8 at 5:51 am ·. Transfagarasanul a fost redeschis circulatiei rutiere, ieri, odata cu deschiderea portilor tunelului de la cota 2.000, care face legatura intre judetele arges si sibiu, a anuntat agentia nationala de presa rompres. Reprezentanţii companiei naţionale de administrare a infrastructurii ruiere au anunţat că pe acest sector este interzisă circulaţia pe timpul nopţii, între orele 21:00 şi 07:00, din cauza vizibilităţii reduse (ceaţă). Directia recomandata pentru strabaterea din cauza conditiilor meteorologice, transfagarasan este inchis circulatiei rutiere, incepand cu data de 20 octombrie 2020 pe portiunea cuprinsa intre balea.

De Azi Se Poate Circula Pe Transalpina Insa Doar Ziua Care E Situatia Pe Transfagarasan Mobile
De Azi Se Poate Circula Pe Transalpina Insa Doar Ziua Care E Situatia Pe Transfagarasan Mobile Source from : https://ziare.com/stiri/trafic/de-azi-se-poate-circula-pe-transalpina-insa-doar-ziua-care-e-situatia-pe-transfagarasan-1484576
Drumul se va închide circulației începând de marți, 20 octombrie pe porțiunea cuprinsă între bâlea cascadă (sb) și piscul negru (ag). au declarat reprezentanții direcției regionale de. Joi, 14 iunie 2007, scris de: Transfagarasanul a fost redeschis circulatiei rutiere, ieri, odata cu deschiderea portilor tunelului de la cota 2.000, care face legatura intre judetele arges si sibiu, a anuntat agentia nationala de presa rompres. O poveste care circula din om in om se refera la un calugar pe nume nectarie. Circulația se oprește și pe transalpina și pe trasnfăgărășan / foto:

„epopeea transfăgărășanului de romulus lal, edit.

Sectoarele de munte de pe transfăgărăşan şi transalpina se închid circulaţiei începând de marţi, 20 octombrie, anunţă compania naţională de administrare a infrastructurii rutiere. Compania națională de administrare a infrastructurii rutiere a anunțat că circulația pe transfăgărășan va fi deschisă începând din 1 iulie, de la ora 8.00. Pe sectorul de drum cuprins între kilometrul 104 şi kilometrul 130, circulatia este interzisă de la ora 21:00 până la ora 7:00 dimineaţa. Circulatia de pe transfagarasan se desfasoara astazi in conditii de iarna, pe carosabil existand un strat subtire de zapada! Se circula pe transfagarasan.flv подробнее.

Posting Komentar untuk "Se Circula Pe Transfagarasan"